Adaugă produse la dorințele tale
0

BROTHER AIRFLOW3000

În așteptare
Articol: BROTHER AIRFLOW3000
17 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Brother AIRFLOW3000

Noul model de la Brother Airflow 3000, aduce cel mai rapid, mai ușor și electronic dispozitiv de înfilare cu aer. Pur și simplu introduceți firul în orificiul special si „gata” sistemul nostru de aer îl ghidează prin traseu pentru tine.

Am construit Airflow 3000 pentru viteză. Îmbinând puterea aerului cu un dispozitiv avansat de înfilare a acului, înfilarea unei masini de surfilat nu a fost niciodată atât de rapidă sau ușoară.

Mențineți fluxul cu pârghiile de eliberare rapidă pentru tivirea rulată și dezactivarea cuțitului de tăiere.

Cu indicatorul LED de eroare, nu va trebui niciodată să vă petreceți timp pentru a afla ce este în neregulă. Dacă ceva nu este în regulă, mașina nu va porni, așa că puteți opri și rezolva imediat.

Cu viteze de cusătură de pana la 1.300 impunsaturi pe minut, Airflow 3000 este partenerul perfect pentru a rula comenzile sau pentru a vă mări producția creativă.

Tehnologie electronică de înfilare cu aer // Înfilare avansată a acului // Cusătură cu 2, 3 sau 4 fire // Alimentare diferențială // Pârghii de schimbare rapidă // Lățimea cusăturii 5 mm – 7,5 mm // Viteze de coasere rapide de 1.300 spm // Lumină LED de eroare / / O mulțime de accesorii incluse!

 

Obțineți cele mai bune finisaje pe tricotaje, materiale elastice, țesături transparente și chiar Lycra.

Transport diferențial – cu un raport de avans diferențial de 0,7 mm până la 2 mm, veți obține o calitate remarcabilă a cusăturii, indiferent de materialul pe care lucrați.

Tivul rulat instantaneu – pârghiile cu schimbare rapidă vă vor oferi o tivul rulat instantaneu. Perfect pentru țesături ușoare și transparente. Alegeți între tivul rulat neted sau cu margini ondulate.

Finisaje remarcabile – adăugați o notă profesională cu cusături plate, overlock și tiv rulat.

Luminos puternic – lumini LED albe care luminează spațiul de lucru și orice material pe care lucrați.

Calitate cusăturii – cusătură la viteze de până la 1.300 imp/minut! Utilizați butoanele pentru a regla lungimea și lățimea cusăturii după cum este necesar.

Lățimea cusăturii – mențineți-o flexibilă cu lățimi de cusătură de 5 mm – 7,5 mm.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.