Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-0313-D4

În stoc
Articol: UK-00000439
13 500 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Despre masina

WORLDEN WD-0313-D4 este o mașină de cusut industrial computerizată cu un cârlig mărit, o lungime prelungită a mânecii și un mecanism dublu de avans al materialului. Cu acest tip de avansare, materialul se deplasează cu ajutorul șinei inferioare și a piciorului de mers, adică datorită a două mecanisme de antrenare. Acest lucru asigură aderența necesară și fixarea fiabilă a tuturor straturilor de materiale cusute. Dimensiunea cârligului a fost mărită cu 30% pentru a se potrivi cu bobine mai mari și pentru a lucra cu fir mai gros. Întinderea mânecii acestui model a fost mărită la 330 mm, în special pentru lucrul cu o tăietură generală. WORLDEN WD-0313-D4 este ideal pentru cusut piele si materiale extragrele: mobilier tapitat, echipament de camping, copertine, huse auto.

 

Mașina de cusut este echipată cu un sistem de lubrifiere cu o pompă automată de ulei și un servomotor încorporat de 750 W, eficient din punct de vedere energetic, de la un cunoscut producător taiwanez Ho-Hsing. Funcțiile automate includ tăierea firului, ridicarea piciorului presor și două tipuri de chinuri. Pentru o muncă convenabilă a croitoresei, există opțiuni pentru poziționarea acului, pornire ușoară, setarea limitelor de viteză de cusut, iluminare LED încorporată și un bobinator electronic. În zona barei acului, există și un buton de funcție pentru adăugarea unei cusături, pentru finisarea capului cusăturii. Acest model este completat cu o masă reglabilă cu sertar.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.