Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-1790

În stoc
Articol: 00-00001590
59 990 Lei
64 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Mașină de cusut butoniere pentru realizarea cusăturilor drepte pe diferite tipuri de țesături. Modelul controlat electronic WD-1790S este proiectat pentru a procesa o mare varietate de materiale. Această mașină de mare viteză folosește un mecanism electronic de avans al materialului și adoptă o nouă tehnologie activă de tensionare (mecanism electronic de tensionare a firului), care nu numai că face ușoară duplicarea condițiilor de cusut, dar asigură și o calitate constantă a cusăturii. Aparatul acceptă 30 de tipuri standard de bucle, inclusiv imitarea buclei oculare, precum și posibilitatea de programare suplimentară a 99 de modele.

Caracteristici:

viteza de coasere - 4200 st / min;

lungime cuțit - 6,4~31,8mm;

tip bucla - drept;

ac - DPx5;

ridicare piciorului presor - 17 mm;

lungime bartack - 41 mm;

lungime bucla 6,4-100 mm.

Produsul este echipat cu tăiere automată a firului și un servomotor încorporat, care optimizează fluxurile de lucru și îmbunătățește productivitatea.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.