Adaugă produse la dorințele tale
0

Set Ata ARIADNA Jeans 6 col

În stoc
Articol: 00-00001849
90 Lei
100 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

TALIA 30 este un fir gros recomandat pentru coaserea blugilor, țesăturilor grele, repararea articolelor din piele și marochinărie, pardoseli, saltele și tapițerii mobilierului. De asemenea, pot fi folosite pentru a coase cusături decorative pe îmbrăcăminte.


NOKTON 80C - fire de miez formate dintr-un miez de poliester (fibra continua) si o impletitura din bumbac 100%. Culorile de fire oferite de NOKTON 80C sunt destinate în principal pentru cusut denim. Firele sunt vopsite în așa fel încât cusăturile sau împrăștierea realizate de acestea să fie cât mai puțin vizibile pe țesătură.

Caracteristici
Producator Ariadna
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.