Adaugă produse la dorințele tale
0

ORGAN TWIN 80/4

În stoc
Articol: 00-00001213
30 Lei
35 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Ace pentru organe Nr. 80 distanta ac dublu intre ace 4 mm. Standard 130/705H. Potrivit pentru toate mașinile de cusut de uz casnic.
Pentru a utiliza cusăturile duble, se folosesc ace duble (două ace pe un suport) de la Organ.


 Notă!
Majoritatea mașinilor de cusut pot coase cu ace duble. Dacă mașina dvs. de cusut produce o lățime în zig-zag de 9 mm, atunci distanța dintre ace poate ajunge până la 9 mm. Pentru mașinile cu o lățime în zig-zag de 5 sau 7 mm, distanța dintre ace nu trebuie să depășească 5 sau, respectiv, 7 mm. O mașină de cusut are două știfturi care țin bobine de ață. Tijele pot fi verticale sau una orizontala si cealalta verticala (lanseta este inclusa suplimentar in pachet). Instalați două bobine, înfilați firele simetric în spatele ghidajului de fir, apoi în acul dublu. Selectați funcția de cusut cu cusături drepte și utilizați picioruşul standard pentru zig-zag. Se formează o cusătură dublă pe partea din față a țesăturii, iar o cusătură în zig-zag se formează pe partea din spate.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.