Adaugă produse la dorințele tale
0

Foarfece 12"

În stoc
Articol: UK-00000383
250 Lei
270 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Descriere
Foarfecele profesionale fac mult mai ușor tăierea țesăturilor mari. Indiferent dacă sunt folosite pentru croitorie sau alte proiecte de cusut, aceste foarfece sunt concepute pentru precizie și confort de lungă durată. Aceste foarfece durabile sunt echipate cu lame ascuțite, concepute pentru a tăia cu ușurință mai multe straturi de țesătură, cu o precizie extremă, economisind timp pentru proiecte de cusut mari, fără a sacrifica tăieturile de precizie. Mânerul acoperit cu cauciuc și designul curbat ergonomic oferă o prindere fermă și confortabilă , permițându-vă să tăiați cu ușurință țesutul pentru perioade lungi de timp, fără disconfort. Lamele sunt placate cu crom pentru o durabilitate sporită și au un finisaj negru mat oxidat, oferindu-le un aspect elegant și profesional. Nu le folosiți niciodată pentru a tăia materiale pentru care nu sunt destinate.

Foarfece ascuțite pentru tăierea celor mai dure materiale
Economisiți timp și efort
Ergonomic
O idee buna pentru un cadou

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.