Adaugă produse la dorințele tale
0

MADEIRA Polyneon 1000м

În stoc
Articol: MADEIRA Polyneon 1000м
40 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Descriere

Fire care rezistă tratamentului dur

Firele de poliester sunt preferate pentru broderie, mai ales atunci când este necesară o rezistență ridicată a culorii, rezistentă la clor. Aceste fire durabile au o rezistență mecanică și chimică excepțională. Un fir de bună calitate va funcționa, de asemenea, fără probleme la viteze mari pe diferite mașini de brodat fără a forma bucle.

În această secțiune, veți afla când firele de poliester sunt alegerea potrivită pentru proiectul dvs. și, de asemenea, veți afla mai multe despre Polyneon, un fir de Madeira 100% poliester care este listat în toate programele majore de digitalizare și este disponibil în întreaga lume.

Avantajele broderiei cu fire de poliester

În industria textilă, poliesterul este o fibră artificială populară și este utilizat în mod obișnuit pentru producția de fire, precum și țesături. Este ales datorită rezistenței sale la lumina soarelui, abraziune și multe alte substanțe chimice, precum și datorită rezistenței sale, ușurinței de spălare și uscare, precum și rentabilității.

Firele de poliester sunt potrivite în special pentru țesături strălucitoare, articole de exterior, Îmbrăcăminte sport, costume de baie, îmbrăcăminte pentru copii, Haine de lucru și orice alte articole care trebuie curățate frecvent sau expuse la mișcare, riscuri de pete, medii umede sau condiții meteorologice extreme.

Gama Polyneon include fire de poliester pentru broderii automate realizate din fibre lungi unice care oferă strălucire excelentă, netezime, rezistență și tenacitate ridicată.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.