Adaugă produse la dorințele tale
0

BROTHER S7250A-703P/PFL NEXIO PREMIUM

În așteptare
Articol: BROTHER S7250A-703P/PFL NEXIO PREMIUM
31 490 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Mașină de cusut industrială de mare viteză, cu un singur ac, cu cusătură blocată, Brother S-7250A-403P NEXIO PREMIUM, cu o platformă plată, un servomotor încorporat în capul mașinii cu o unitate de comandă, un mecanism electronic pentru alimentarea inferioară a materialului și funcții automate: tunderea firului dublu , poziţionarea acului, prindere, ridicare automată a picioruşului presor (opţional).

Opțiune: electromagnet de ridicare a piciorului presor.

Avantaje:

Fără efect de cuib de fir Nu există niciun efect de cuib de fir la începutul cusăturii. Mecanismul îmbunătățit de tensionare a firului și mecanismul electronic de alimentare inferioară elimină efectul de „cuib de fire”.
Primul mecanism electronic de alimentare de jos din lume controlat de un servomotor pas cu pas. Pentru prima dată în lume, mecanismul de alimentare de jos al unei mașini de cusut cu un singur ac este computerizat. Viteza de avans poate fi ajustată prin simpla apăsare a unui buton, oferind o calitate de primă clasă a cusăturii pe o gamă largă de materiale. Alegeți dintre cele 4 căi de alimentare pentru cusături consistente și consistente pe o gamă largă de materiale.
Sistem pentru prevenirea ruperii acului în timpul închiderii. Mașina este echipată cu o funcție de prevenire a ruperii acului, care este posibilă atunci când se execută cusătura inversă folosind maneta de schimbare. În plus, posibilitatea de rupere a acului este eliminată datorită mecanismului electronic de avansare a materialului. Aparatul monitorizează și forța de perforare la viteze mici.
Sistemul automat de control IoT vă permite să transferați parametrii tehnici ai mașinii on-line pe PC-ul managerului, să procesați și să vizualizați performanța fiecărui operator, să influențați productivitatea și să planificați lucrările de întreținere.
Sistem dublu de tăiere - două cuțite. Sistemul vă permite să lăsați o lungime minimă a firului după tundere la sfârșitul cusăturii - 3 mm. Astfel, nu este nevoie să tăiați în continuare firul rămas pe produsul finit.
Programarea modelelor de cusut. Setarea modelului de cusut (de exemplu, cusut de buzunar sau chevron) se face pe panoul de control. Fiecare program poate include până la 20 de programe.
Lubrifiere minimă. Rezervorul de ulei sigilat asigură o lubrifiere minimă a pieselor mobile ale mașinii și împiedică pătrunderea uleiului pe produs. Produsul rămâne curat fără pete de ulei pe suprafață.
Iluminare LED a zonei de lucru. Echipamentul de bază al mașinii include o lampă LED încorporată care luminează zona de lucru și, prin urmare, facilitează funcționarea mașinii. Luminozitatea este reglată pe panoul de control.
Aplicație:

Proiectat pentru șlefuirea materialelor ușoare și medii.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.