Adaugă produse la dorințele tale
0

BROTHER S6280A-813

În așteptare
Articol: BROTHER S6280A-813
18 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Brother S6280A-813 este o mașină de cusut profesională computerizată pentru materiale ușoare și medii. Funcțiile automate încorporate ajută la creșterea vitezei de producție cu până la 20%. Servomotorul încorporat de 400 W asigură condiții de lucru confortabile cu zgomot și vibrații minime. Viteza maxima 5000 rpm. Sistem de ac cu bec subțire DBx1. Mașina este aplicabilă pentru cusut: șifon, satin, kulirka, calico, blugi, lenjerie. Produsele companiei japoneze Brother sunt una dintre cele mai avansate în domeniul mașinilor de cusut, datorită cărora producția dumneavoastră va atinge un nou nivel.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.