Adaugă produse la dorințele tale
0
BRODERIE PE-DESIGN PLUS 2 BRODERIE PE-DESIGN PLUS 2 foto
cadou
7 990 Lei
Gratuit

BROTHER PR680W

În așteptare
Articol: BROTHER PR680W
189 990 Lei
199 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Până la sfârșitul promoției
0
zile
00
ore
00
min
00
sec

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Descriere
Brother PR680E este potrivit pentru cei pentru care „broderia este o afacere”. Un model modern cu șase ace pentru crearea unui decor original pe diverse produse.

Dimensiunea maxima a broderiei este de 20x30 cm O viteza mare de 1000 sti/min va fi atinsa in doar 7 secunde! Utilizatorii raportează zgomot scăzut în timpul funcționării. Motivul poate fi realizat pe șepci, pantofi, mănuși (cu cercuri suplimentare). Iluminarea zonei de lucru lărgite poate fi reglată în luminozitate. Modelul are un indicator laser încorporat pentru poziţionarea precisă şi conectarea motivelor. Pregătirea pentru lucru nu va dura mult timp, deoarece înfilarea se face cu un dispozitiv de înfilare a acului. Există tăierea automată a firului și înlocuirea automată a culorii. Este convenabil să configurați mașina și să editați designul pe un monitor mare color. Biblioteca de design extinsă include 50 de fonturi, 140 de cadre și opțiuni de monogramă. Există două USB de mare viteză, o conexiune la Internet prin Wi-Fi și o conexiune a mașinilor printr-o rețea LAN (până la 10 bucăți). Gestionarea se poate face printr-o aplicație mobilă specială My ​​Stitch Monitor. Fiecare dintre cele șase ace poate avea propriile setări. Puteți vizualiza lecții video încorporate pe afișaj.

Există o gamă largă de accesorii disponibile pentru această serie. Setul include cercuri de diferite dimensiuni și unelte.

Caracteristici de cusut
Tip control electronic
Navetă verticală (rotativă)
Tăiere automată a firului disponibilă
Există un dispozitiv de înfilare a acului
Include cablu USB. Loop ripper. Suport cititor de carduri. Cablu de alimentare. Capac bobine (6 buc.). Referință rapidă. Foi de plasă de broderie: (extra mari) 200x360mm, (mari) 130x180mm, (medii) 100x100mm, (mici) 40x60mm. Bidon de ulei. Set de ace (2 buc.). Foarfece. Șurubelnițe: Phillips, standard, hexagonale, curbate, disc. Pensetă. Tampă bobină (6 buc.). Dispozitiv de înlocuire a acelor (înfilator ac). Distanțierea plăcii acului. Cerc: (extra mare) 200 x 300 mm, (mare) 130 x 180 mm, (mediu) 100 x 100 mm, (mic) 40 x 60 mm. Manualul utilizatorului. Plasă pentru bobină (10 buc.). Stylus. Masa. Carcasă pentru accesorii. Bobina cu fir bobinat (6 buc.). Perie de curatat.
Caracteristicile broderii
Numărul de ace 6
Dimensiune max broderie, mm 300x200

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.