Adaugă produse la dorințele tale
0
BROTHER 3034DWT UK-00000753 foto
cadou
8 990 Lei
Gratuit

BROTHER Luminaire 3 Innov-is XP3

În așteptare
Articol: BROTHER Luminaire 3 Innov-is XP3
289 990 Lei
299 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Vă prezentăm Brother Luminaire 3 Innov-ís XP3

 

Știm cu toții că creativitatea este cheia succesului, dar cu atât de multe mașini diferite pe piața actuală, poate fi greu pentru o persoană să decidă care mașină va funcționa cel mai bine. Noul Luminaire 3 Innov-ís XP3 oferă o gamă de caracteristici avansate care îl fac un sistem de cusut și broderie incredibil! De la capabilități Wi-Fi sau funcții de îmbinare precum Tehnologia StitchVision - acest produs a fost construit special la fel de strălucitor ca și ideile tale; asigurându-vă că fiecare proiect strălucește ca niciodată.


Următoarea generație de mașini de cusut este aici

 

Du-ți creativitatea la noi culmi cu Luminaire XP3. Acest ecran tactil mare de 10 inchi face proiectarea și editarea mult mai ușoare decât oricând, în timp ce capabilitățile sale puternice WiFi vă permit să trimiteți modele personalizate direct de pe un PC sau de pe un dispozitiv mobil! Cu peste 1.500 de teme integrate care sunt ușor de extins prin cusături decorative (cum ar fi proverbe) - nu există nicio limită în ceea ce privește tipul de lucrări de artă pe care această lumină poate produce pentru orice cameră în nevoie; fie că este un spațiu de birou la serviciu în timpul nopții târziu, când totul s-a întunecat... sau chiar un dormitor foarte special în care visele devin realitate!!

 

Funcția Stitch Tapering vă permite să adăugați un efect de conic plăcut și profesional pentru blugi și topuri. Pur și simplu alegeți tipul de cusătură care va fi folosit, precum și cât de departe în sus de jos/sus ar trebui să începeți conicitatea (numerele inferioare înseamnă mai aproape), apoi setați ce număr există în ciclul de repetare în colțul din stânga sus, care ar putea fie să scadă câte una de fiecare dată sau crește după preferință!

 

Tehnica cusăturii lungi ornamentate este perfectă pentru a adăuga o răsucire interesantă următorului tău proiect de crafting. Acest design complex seamănă cu arta snurului, cu cusături dramatice stratificate împreună pentru a crea această decorație frumoasă care va ieși cu adevărat în evidență!

 

Creative Yarn Couching - Noul mod de a broda! Când completați caracterele folosind fire (culoarea dorită), dați-i un efect 3D. Puteți folosi litere mari, numere și toate celelalte dimensiuni pentru și mai multă flexibilitate cu această tehnică care va face pe oricine încântat de ceea ce văd când își cusează creațiile din țesătură  Un instrument creativ va veni în curând, așa că rămâneți pe fază!!

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.