Adaugă produse la dorințele tale
0

MAUSER SPEZIAL S2

În așteptare
Articol: UK-00000668
6 990 Lei
7 450 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Mauser Spezial S2 este o masina de cusut industriala cu un singur ac cu avans inferior, cu servomotor incorporat, sistem de pozitionare a acului, panou de control, iluminare LED si lungime a cusaturii de pana la 5 mm. Se foloseste pentru coaserea produselor din materiale usoare si medii.


Masina este proiectata intr-un stil simplu si concis, fara piese inutile, usor de operat si intretinut. De asemenea, acest model are instalat un sistem automat de ungere centralizata cu pompa, precum si functia de infasurare a firului pe bobina in timpul coaserii. Ridicarea maxima a piciorului cu genunchierul este de 13 mm.

Servoactionarea incorporata asigura o pornire lina a masinii, schimband viteza de coasere, precum si pozitionarea acului. Functia de adaugare a cusaturii va permite sa coaseti numarul necesar de cusaturi cu o singura atingere si sa treceti prin zonele greu accesibile.
Iluminarea prin 5 LED-uri va permite sa reglati iluminarea zonei de lucru in 3 moduri. La intoarcerea capului masinii pe masa, masina si pedala sunt blocate automat.

Caracteristici:
- Servomotor economic
- Panou de control incorporat
- Functie de pornire usoara
- Regulator de tensiune a firului
- Reglarea lungimii cusaturii pana la 5 mm
- Iluminare LED încorporata
- Ungere automata

 

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.