Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-20628-457mm

În stoc
Articol: 00-00001968
37 500 Lei
39 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Descriere

 

Echipat cu o navetă orizontală mărită protejată de un ambreiaj de siguranță. Puterea motorului electric este de 750 W, viteza maximă de lucru este de 2000 de cusături pe minut. Distanța între ace standard este de 6,4 mm. Lungimea maximă a cusăturii este de 9 mm. Toate componentele sunt realizate din oțel de înaltă rezistență și au rezistență sporită la uzură. Sistemul de lubrifiere centralizat crește durata de viață a mecanismelor și pieselor care interacționează. Setul vine cu o masă industrială și un servo. Nepretențios și foarte fiabil în funcționare. Avantajele acestui utilaj sunt viteza mare, cu un nivel maxim de fiabilitate si calitate a liniilor.

 

Suprafață de lucru mărită cu 457 mm pentru producător!

 

Mașină de cusut industrială de mare viteză cu 2 ace cu transport de material la unison, concepută pentru țesături grele.

tip țesătură - grea

Lungimea cusăturii - 0 mm până la 9 mm

Puterea de antrenare electrică - 750 wați

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.