Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-70

În stoc
Articol: 00-00001970
1 450 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Cuțitul de tăiere manual WORLDEN WD-70 este un asistent indispensabil pentru croitorii care lucrează cu loturi mici de produse. Corpul cuțitului circular nu este mare, ceea ce contribuie la o prindere confortabilă. Butonul de pornire este situat sub degetele mijlociu și arătător ale mâinii. Sunt colectate calități simple, dar convenabile - simplitate, ușurință, compactitate și eficiență!

 

Cuțitul discului de tăiere este echipat cu un mecanism special pentru ascuțirea muchiei de tăiere a discului. Discul cu lame este realizat din oțel special cu conținut ridicat de carbon, iar forma cu mai multe fațete facilitează tăierea țesăturilor grele.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.