Adaugă produse la dorințele tale
0

SILTER SM/GZM 900L

În stoc
Articol: UK-00000084
1 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

O caracteristică a mesei de călcat semi-profesionale Silter Gazzella 900 în comparație cu majoritatea meselor de călcat de uz casnic este o bază fiabilă, solidă, capacitatea de a plasa un generator de abur destul de greu pe suportul de călcat.

 

Masa de călcat este echipată cu picioare masive cu o formă curbată specială, care vă permite să efectuați o sesiune de călcat chiar și în timp ce stați. Picioarele sunt echipate cu vârfuri de cauciuc pentru stabilitate și pentru a preveni alunecarea pe orice suprafață a podelei. De asemenea, merită remarcată o suprafață mare pentru produsele de călcat (Dimensiune - 1,20 x 0,42 m.) Cu o husă specială de înaltă calitate (se demontează cu ușurință pentru spălare sau înlocuire) și reglarea înălțimii pe mai multe niveluri - până la 108 cm. Calitate garantată de la producătorul de echipamente profesionale pentru tratarea termică umedă a țesăturilor!

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.