Adaugă produse la dorințele tale
0

DOTEC DPx17 n110

În stoc
Articol: 00-00000522
30 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Dotec DPx17-ace pentru mașini de cusut industriale cu promovare triplă și dublă a materialelor, mașini cu butoane și mașini de fixare cu navetă mărită, coloană și mașini în linie dreaptă. Sunt folosite pentru coaserea pielii artificiale, a materialelor țesute, a țesăturilor tehnice și a materialelor pentru corturi (PVC, vinil, prelată). Excelent pentru efectuarea cusăturilor medii și lungi. Aceste ace au un vârf conic cu un vârf ascuțit, care vă permite să străpungeți materiale dense fără probleme în conformitate cu principiul awl.

Pachetul conține 10 ace de aceeași dimensiune.

Caracteristici
Producator DOTEC
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.