Adaugă produse la dorințele tale
0

DOTEC DBX1 BP n70

În stoc
Articol: 00-00000506
25 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Ace DOTEC DBx1 BP no. 70 sunt utilizate pe mașini de cusut industriale, pentru cusut materiale ușoare și subțiri, cum ar fi tricotaje sau mătase sau sifon.
Dacă intenționați să coaseți tricotaje (tricouri, jambiere etc.) sau produse din materiale subțiri precum cămăși, bluze, atunci acele 70 sau 75 cu marcajul "BP" sau "ses" vi se vor potrivi.
Tipul de balon DBx1 este un balon "subțire" potrivit pentru mașinile industriale în linie dreaptă care funcționează cu tipuri de țesături ușoare și medii.
Pachetul conține 10 ace.

Caracteristici
Producator DOTEC
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.