Adaugă produse la dorințele tale
0

BRITEX BR-838D

În stoc
Articol: BU-00002046
11 990 Lei
13 500 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Presă electrică industrială pentru accesorii BRITAX BR-838D cu trei poziții.
Este folosit pentru instalarea accesoriilor (butoane, blocuri, garnituri, holnitens) și perforarea găurilor în detaliile îmbrăcămintei, articolelor din piele, încălțămintei etc. este potrivit și pentru genți din piele, pălării și alte produse din piele și plastic. Particularitatea sa este o mașină cu trei punsons, care face o deschidere, nituire și nituire aproape simultan, schimbând poziția cu trei mișcări - transferând punsons de lucru în poziția dorită. Presa are reglarea automată a forței, a vitezei de impact și a numărului de impacturi, ceea ce vă permite să creșteți productivitatea lucrând cu diferite materiale. Ghidarea cu Laser este utilizată pentru a focaliza și centra locația butonului în momentul impactului.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.