Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-4-5D

În stoc
Articol: BU-00002042
13 990 Lei
14 500 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Furrier machine Worlden BR-4 - 5D cu servo încorporat.

Worlden BR-4-5D este o mașină de blană cu un singur fir de nouă generație, cu servomotor încorporat în cap. este conceput pentru a coase aproape orice blană în grosime și este un blănar universal pentru orice atelier sau producție. Se folosește pentru cusut haine de blană, pălării, veste de blană din blană naturală sau artificială. Servomotorul încorporat garantează o funcționare silențioasă stabilă și vă va permite să setați o viteză redusă pentru lucrătorii de cusut începători. Există o ajustare a lungimii cusăturii de la 1 la 3 mm. prelucrarea produsului se realizează cu o cusătură cu lanț cu un singur fir.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.