Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-500

În stoc
Articol: 00-00001776
4 500 Lei
4 750 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

O mașină de cusut înfundată pentru tivirea fundului în produse din orice material, concepută pentru utilizare în ateliere și producții mici.

Mașina de cusut cu un ac curbat și o cusătură cu un singur lanț este utilizată pentru coaserea mânecilor, pantalonilor, mănușilor din tricotaje, bumbac, lână, țesături artificiale.

WORLDEN WD-500 are o platformă standard cu manșon, echipată cu o unitate electrică de uz casnic. Această mașină poate fi instalată pe orice masă.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.