Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-20628D

În stoc
Articol: BU-00002044
18 990 Lei
19 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Este echipat cu un dispozitiv de transfer orizontal mărit protejat de un ambreiaj de siguranță. Puterea acționării electrice este de 750 wați, viteza maximă de lucru este de 2000 ochiuri pe minut. Distanța dintre ace în configurația de bază este de 6,4 mm. lungimea maximă a cusăturii este de 9 mm. toate componentele sunt fabricate din oțel de înaltă rezistență și au o rezistență crescută la uzură. Sistemul centralizat de lubrifiere mărește durata de viață a mecanismelor și pieselor care interacționează. Vine complet cu o masă industrială și un servomotor încorporat. Este nepretențios și foarte fiabil în funcționare. Avantajele acestei mașini sunt viteza mare, cu nivelul maxim de fiabilitate și calitate a cusăturilor.

Mașina de cusut industrială de mare viteză cu două ace, cu transport unison de materiale, este proiectată pentru țesături grele.
Tipul Țesăturii-Greu
Lungimea cusăturii – de la 0 mm la 9 mm
Putere de acționare electrică - 750 wați

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.