Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-500D-03/FQ

În așteptare
Articol: 00-00001969
12 750 Lei
13 250 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Mașină de cusut de înaltă calitate cu 3 ace cu cinci fire Worlden WD 500-3FQ-D.

Worlden WD 500-3FQ-D este o mașină de cusut modernă cu 3 ace cu cinci fire. Această mașină este concepută pentru coaserea tricotajelor și a țesăturilor foarte extensibile. Cusătura lanțului, care se formează atunci când firele sunt împletite, nu se strânge ca mașinile de transfer și are proprietatea de a se întinde în lungime. Acest model poate funcționa atât cu fire de poliester, cât și cu fire texturate, deoarece cusăturile nu sunt doar frumoase, ci și cât mai durabile posibil. Pornirea lină și reglarea vitezei vor ajuta chiar și o croitoreasă începătoare să efectueze cu ușurință orice fel de muncă. Și poate face multe: îndoirea fundului, tăierea gâtului cu o margine, decorarea cu cusături decorative de îmbrăcăminte, coaserea benzilor elastice în pantaloni sport, realizarea buclelor.

Worlden WD 500-3FQ-D este pur și simplu de neînlocuit pentru croirea de înaltă calitate a țesăturilor tricotate moderne.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.