Adaugă produse la dorințele tale
0

WORLDEN WD-0303L-56

În așteptare
Articol: 00-00001389
29 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

WORLDEN WD-0303L-56 este o mașină inovatoare de cusut cu cusături directe industriale cu 1 ac, de mare viteză, cu un transportor superior și inferior cu platformă plată pentru promovarea țesăturilor.Complet automat.Maneca lunga.

WORLDEN WD-0303L–56 este unul dintre cele mai noi tipuri de mașini de cusut electromecanice în linie dreaptă. Modelul este utilizat pentru coaserea produselor din materiale grosiere și grele. Mașina are atât alimentarea superioară, cât și cea inferioară a materialului, ceea ce asigură coaserea non-stop. Mașina este echipată cu un ghidaj de ac de cea mai înaltă calitate, care, fără îndoială, îmbunătățește semnificativ munca la coaserea pe țesături grosiere și grele, există și un manșon alungit, care mărește semnificativ suprafața de lucru. Mașina este utilizată în producția de pungi, carcase și articole de mercerie din piele. Mașina are, de asemenea, un sistem de lubrifiere, care în acest model este automat. Prezența unei pompe de ulei va ajuta la prelungirea funcționării nu numai a dispozitivului de transfer, ci și a întregii umpleri mecanice interne, deoarece mecanismul este instalat astfel încât uleiul să fie furnizat în locuri greu accesibile. Modelul are un cadru din oțel, ceea ce înseamnă o rezistență crescută la uzură, iar suprafața de lucru nu se va murdări atât de mult.

Printre avantajele acestei mașini se numără o viteză mare de funcționare, cu un nivel maxim de fiabilitate și calitate a cusăturii. Puterea acestui model este de 750W, iar viteza maximă de cusut este de 2500 ochiuri pe minut. Datorită prezenței uneia dintre cele mai noi tehnologii de reducere a zgomotului, mașina funcționează relativ liniștit și echilibrat. Lungimea maximă a cusăturii pentru acest model este de 8 mm, Înălțimea de ridicare a piciorului poate fi, de asemenea, variată de la 6 la 12 mm. mașina funcționează cu ace standard DPx17. Modelul poate fi echipat cu un dispozitiv pentru prelucrarea marginii coacerii. Mașina este simplă și nepretențioasă în îngrijire, ceea ce înseamnă că unitatea vă va servi mulți ani.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.