Adaugă produse la dorințele tale
0

Magnet de limitare G20

În stoc
Articol: BU-00002066
30 Lei
50 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Rigla magnetică pentru cusături drepte este potrivită pentru mașinile de cusut. Un dop magnetic care este magnetizat pe placa acului și aliniază tăietura tăieturii la o anumită distanță la care se realizează cusătura.   Un magnet de cusut facilitează foarte mult munca atunci când trebuie să coaseți mulți metri de material într-o singură bandă (lenjerie de pat, fețe de masă etc., orice articole lungi). Un astfel de opritor magnetic pentru o mașină de cusut este instalat pe placa paralelă cu piciorul presor. Datorită rezistenței sale, este fixat în siguranță pe placă. Și nu permite materialului să treacă în lateral.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.