Adaugă produse la dorințele tale
0

VERITAS Rachel

În stoc
Articol: 00-00002016
3 590 Lei
3 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Mașina de cusut electromecanică VERITAS Rachel este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de cusut bună și fiabilă pentru casă. Aceasta realizează 32 de operații de cusut de bază: cusături de lucru, zigzag, cusătură oarbă, overlock, cusături decorative și butonieră în modul automat. Fiecare cusătură poate fi reglată în lungime și lățime. VERITAS Rachel se poate descurca fără dificultate cu orice gamă de țesături. Datorită panoului detașabil pentru mâneci, puteți coase chiar și cele mai înguste articole de îmbrăcăminte, inclusiv manșetele mânecilor pentru copii. Pentru confortul dumneavoastră, pe panoul mașinii există diagrame pas cu pas pentru înfășurarea firului pe bobină și pentru înfiletarea firului superior. Înfiletătorul încorporat facilitează înfiletarea acului. Toate accesoriile necesare sunt incluse pentru o muncă confortabilă.

 

Accesorii: Picior universal. Picior pentru butonieră automată. Picior pentru coaserea unui fermoar. Picior pentru cusut pe nasturi. Placă de dardare. Ghid pentru matlasare. Bobine. Suport de bobină mare. Suport de bobină mică. Tijă verticală pentru bobine. Tampon de pâslă. Colector de praf/perie de praf. Set de ace. Set de ace pentru denim - 2 buc. Șurubelniță cu cheie. Pedală.

 

Specificații:
Reglarea lungimii cusăturii de la 0 la 4 mm.
Reglarea lățimii zigzagului până la 5 mm
Dispozitiv de reglare a lățimii zigzagului
Control al tensiunii firului superior
Cârlig vertical
Picior ușor de atașat
Pârghie de inversare
Ridicare suplimentară a piciorului de presare
Înfiletător de ace integrat
Tăietor de fir integrat
Carcasă orizontală pentru bobine
Manșon liber
Compartiment de depozitare a accesoriilor

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.