SILTER SM/PSA 2102A

-8%

SILTER SM/PSA 2102A

În stoc
12990 lei
11990 lei
Cantitatea
11990  lei/lună
Timp 12 luni

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Garanție 24
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.
Descriere

MASĂ DE CĂLCAT SILTER SM/PSA 2102 A CU ÎNCĂLZIRE ȘI ASPIRAȚIE + GENERATOR DE ABUR 2 LITRI

Specificații
Puterea plăcii: 1 kW.
Putere de vid: 70 wați.
Capacitate de vid: 200 m3 / oră.
Consumul de energie electrică: 1,7 kW / oră.
Tensiune / Frecvență: 220V / 50Hz.
Volumul cazanului: 2 litri.
Capacitatea cazanului este de 1,25 kW.
Puterea fierului: 0,8 kW.
Presiunea aburului: 2,5 bar.
Greutate: 30 kg.


Silter 2102 a este un sistem profesional de călcat care combină perfect o masă de călcat consolă și un generator de abur încorporat. Încălzirea suprafeței și aspirarea în vid a umidității reziduale sunt prevăzute pentru masa de călcat. Generatorul de abur este echipat cu un Silter electric de fier cu abur STB-200. Capacitatea cazanului este de 1 litru. Timpul de funcționare continuă este de 1,5 ore.
Masa de călcat este echipată cu un sistem de aspirație care previne acumularea de umiditate reziduală în timpul călcării cu abur intens sau prelungit. Un ventilator de aspirație atrage umezeala și aburul uscat prin țesătură înainte de a se condensa. În plus, elementul de încălzire situat sub suprafața de călcat usucă instantaneu umezeala care se află pe produs. Aburul uscat sub presiune înaltă pătrunde adânc în țesătură. Astfel, ambele părți ale produsului pot fi călcate în același timp, iar timpul total de călcare este redus cu 35%.
De remarcat, de asemenea, designul și parametrii fierului de călcat, care fac posibilă călcarea confortabilă pentru o lungă perioadă de timp: greutate redusă, amplasarea convenabilă a butonului de alimentare cu abur, o placă de protecție care protejează mâna de aburul fierbinte, un mâner ușor și ergonomic din plută care nu se încălzește și nu alunecă în mână.
Temperatura de încălzire a suprafeței este reglată în intervalul de la 0 la 90 cm C. Până la valoarea maximă, suprafața este încălzită în 8 minute. Există un indicator luminos pentru încălzirea plăcii. Pe panoul de control există, de asemenea, butoane pentru pornirea generării de abur uscat și încălzirea apei, indicatoare luminoase de pregătire a aburului și lipsa apei în cazan. Pornirea / oprirea ventilatorului de aspirație cu vid, controlat de o pedală de picior. Există șase dispozitive de siguranță pentru placă și generatorul de abur, inclusiv două termostate separate care protejează placa și elementul de încălzire al generatorului de abur de supraîncălzire.
Designul brevetat al plăcii de călcat cu amortizor vă permite să setați liber înălțimea necesară, cu o etapă de reglare de 1 cm. Dacă spațiul disponibil nu vă permite să depozitați masa de călcat asamblată, o puteți asambla după finalizarea lucrărilor. Când este pliată, dimensiunea plăcii este de numai 25 x 40 cm. pentru ușurința transportului, picioarele din spate sunt echipate cu roți.

Caracteristici
Producator
Producator
SILTER
Produse similare
-7%
SILTER SM/PSA 2135A
13990 lei
12990 lei
-8%
WORLDEN TDZ-Q1
12500 lei
11500 lei
-13%
SILTER SM/GZM 900L
2300 lei
1990 lei