Adaugă produse la dorințele tale
0

SILTER SM/PSA 2102A

În stoc
Articol: UK-00000083
11 750 Lei
11 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

MASĂ DE CĂLCAT SILTER SM/PSA 2102 A CU ÎNCĂLZIRE ȘI ASPIRAȚIE + GENERATOR DE ABUR 2 LITRI

Specificații
Puterea plăcii: 1 kW.
Putere de vid: 70 wați.
Capacitate de vid: 200 m3 / oră.
Consumul de energie electrică: 1,7 kW / oră.
Tensiune / Frecvență: 220V / 50Hz.
Volumul cazanului: 2 litri.
Capacitatea cazanului este de 1,25 kW.
Puterea fierului: 0,8 kW.
Presiunea aburului: 2,5 bar.
Greutate: 30 kg.


Silter 2102 a este un sistem profesional de călcat care combină perfect o masă de călcat consolă și un generator de abur încorporat. Încălzirea suprafeței și aspirarea în vid a umidității reziduale sunt prevăzute pentru masa de călcat. Generatorul de abur este echipat cu un Silter electric de fier cu abur STB-200. Capacitatea cazanului este de 1 litru. Timpul de funcționare continuă este de 1,5 ore.
Masa de călcat este echipată cu un sistem de aspirație care previne acumularea de umiditate reziduală în timpul călcării cu abur intens sau prelungit. Un ventilator de aspirație atrage umezeala și aburul uscat prin țesătură înainte de a se condensa. În plus, elementul de încălzire situat sub suprafața de călcat usucă instantaneu umezeala care se află pe produs. Aburul uscat sub presiune înaltă pătrunde adânc în țesătură. Astfel, ambele părți ale produsului pot fi călcate în același timp, iar timpul total de călcare este redus cu 35%.
De remarcat, de asemenea, designul și parametrii fierului de călcat, care fac posibilă călcarea confortabilă pentru o lungă perioadă de timp: greutate redusă, amplasarea convenabilă a butonului de alimentare cu abur, o placă de protecție care protejează mâna de aburul fierbinte, un mâner ușor și ergonomic din plută care nu se încălzește și nu alunecă în mână.
Temperatura de încălzire a suprafeței este reglată în intervalul de la 0 la 90 cm C. Până la valoarea maximă, suprafața este încălzită în 8 minute. Există un indicator luminos pentru încălzirea plăcii. Pe panoul de control există, de asemenea, butoane pentru pornirea generării de abur uscat și încălzirea apei, indicatoare luminoase de pregătire a aburului și lipsa apei în cazan. Pornirea / oprirea ventilatorului de aspirație cu vid, controlat de o pedală de picior. Există șase dispozitive de siguranță pentru placă și generatorul de abur, inclusiv două termostate separate care protejează placa și elementul de încălzire al generatorului de abur de supraîncălzire.
Designul brevetat al plăcii de călcat cu amortizor vă permite să setați liber înălțimea necesară, cu o etapă de reglare de 1 cm. Dacă spațiul disponibil nu vă permite să depozitați masa de călcat asamblată, o puteți asambla după finalizarea lucrărilor. Când este pliată, dimensiunea plăcii este de numai 25 x 40 cm. pentru ușurința transportului, picioarele din spate sunt echipate cu roți.

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.