Adaugă produse la dorințele tale
0

Silter Super Mini SPR/MN 2005 – 5 litri

În stoc
Articol: 00-00001829
6 650 Lei
6 990 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Livrare in Chisinau:
De la 500 lei, livrarea este gratuita!

Livrare in toata Moldova:
Până la 2500 lei, prețul de livrare este de 80 lei
De la 2500 lei, livrarea este gratuita pana la 10kg
Livrarea peste 10 kg se calculează individual!

Întreaga gamă este disponibilă în rate pentru 3,4,6 luni fără dobândă!

  • Plata la livrare
  • Card de credit
  • Rate pentru 3,4,6 luni fara dobanda!

Plan de rate - nu o supraplata in lei! Zero rate este un credit de consum care vă permite să plătiți bunuri în rate egale, fără a plăti dobânzi și comisioane la credit, adică. +0% la plata lunară pentru produs. Sincer, simplu și clar.

Descriere

Silter Super Mini SPR/MN 2005 – 5 litri
Volumul cazanului este de 5 litri,
Temperatura maximă  140 ° C.
Sistem de siguranță pe 4 nivele

Generator de abur profesional cu Silter de fier Super Mini SPR / MN 2005 pentru călcarea de înaltă calitate a tuturor tipurilor de țesături. Este o alegere excelentă atât pentru uz casnic, cât și pentru uz comercial.
Găurile de abur sunt situate în arcul platformei de fier și sunt furnizate sub presiune ridicată, ceea ce garantează netezirea eficientă a țesăturilor. Generatorul de abur are un sistem de siguranță pe 4 niveluri, iar un corp metalic solid protejează cazanul de deformări. Talpa este din oțel inoxidabil. Volumul cazanului este de 5 litri, garantează un timp de lucru continuu de până la 3 ore. Temperatura maximă a aburului este reglabilă până la 140 de grade C. generatorul de abur are funcția de a regla presiunea aburului și temperatura fierului incandescent.

 

Caracteristici
Perioada de garanție, luni. 24
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.