Despre noi

Echipamentul de cusut de înaltă calitate este cheia succesului oricărui atelier sau companie specializată în croitorie și alte produse. Pe site-ul nostru puteți ridica toate echipamentele de cusut de care aveți nevoie - mașini de cusut și de brodat, precum și overlockers de la producători mondiali cunoscuți. Va oferim echipamente de cusut VERITAS, MINERVA, JANOME, BROTHER, WORLDEN, SILTER si alte marci renumite.

Magazinul nostru dispune de o gamă largă de mașini de cusut industriale pentru orice fel de lucru: butoniere, chinuri, cusături, pentru materiale grele, precum și astfel de dispozitive care sunt necesare în industria ușoară, precum generatoare de abur, prese de copiere, mese de călcat, tăiere. și echipamente de broderie.

Toata gama de produse are certificate de calitate. Pentru a ne asigura că achiziționați echipament, oferim o garanție pentru mașini de cusut, overlockers, echipamente de tăiat, mașini de brodat.

Înțelegem că profitabilitatea unei companii de cusut depinde de buna funcționare a echipamentului. Mașinile de cusut industriale achiziționate în magazinul nostru vor oferi organizației dumneavoastră o funcționare clară și fără probleme și, în consecință, un profit stabil.