• Română
  • Русский

Despre noi

Echipamente de cusut de calitate înaltă – este cheia succesului oricărei companii specializate în croitorie și alte produse. Pe site-ul nostru puteți găsi tot de ce ai nevoie pentru mașinile de cusut – mașini de cusut și de brodat și overlock de la producători de renume mondial. Noi vă oferim o mașină de cusut TOYOTA, MINERVA, JANOME, SHUNFA precum și alte branduri bine cunoscute.

În magazinul nostru există o gamă largă de mașini de cusut industriale pentru toate tipurile de lucru cu pînză: buclate, capsare, lockstitch, pentru materiale grele, precum și cele necesare în mașinile industriei ușoare, cum ar fi generatoare de abur, duplicarea de presă, călcat tabele, echipamente de broderie de tăiere.

Întreaga gamă de produse au certificate de calitate. Pentru ca tu să fii sigur de echipamentele achiziționate, noi oferim o garanție pentru mașinile de cusut, mașini Overlock, mașina de debitat, precum mașini de tricotat și broderie.

Vă garantăm că echipamentele noastre de cusut vă vor servi pentru o lungă perioadă de timp și fără defecțiuni neașteptate.

Noi înțelegem că de buna funcționare a echipamentului depinde profitabilitatea întreprinderii de croitorie. Achiziționate în magazinul nostru, mașinile de cusut industriale vă oferă organizației dumneavoastră o operațiune clară și neîntreruptă, și, în consecință, un venit stabil.